bugün

entry'ler (518)

on birinci nesilim ve bununla gurur duyuyorum

Devreler burada haaa.. saygılar bizden..

şaka maka sözlüğün 30 luk amca ve teyze kaynaması

30 muuu.. o levele 3 trilyon borca razı olunur.. yaş 48 delikanlııı..

uludağ sözlük 35 yaş üstü yazarlar kulübü

Öyle şanslıyız ki vesselam. internetsiz, cep telefonsuz zamanda büyüdük. Herkes, rüşvet verilerek alınana türk telekomun sabit hatlı telefonlarını kullanırdı. Akşamdan konuşulur, saat belirlenir tam o saatte orada olunurdu..

80 lerde akşam olduğunda ışıklar kapanır. Yatağın altına girilirdi. Oraya girilince mermi değmezdi. Oyunlarımız böyleydi.

Babanın aldığı commodore, amstrad cpc 464 lere gözü gibi bakılırdı. Kasetlerden 150 kb lık oyunlardan zevk alınırdı. Sonradan, hani birazda para biriktimi 286 alınırdı. Büyük 5,25 disketli. Dos bilinir. Komut alanına Dir/s çekmek ayrı bir havalı idi.

Çok şanslıydık vesselam çok. Arkadaşlıklarımız sanal değil, dipçik gibi, ölümüne idi.

geceye bir ahmet kaya şarkısı bırak

Tutuşur dizelerim, dizelerim sonra.. her biri yıldız kendi halinde..

her akşam 10 kutu bira içmek

Zıkkımın kökünün nirvanasına ulaştıracak eylem.. huop dört kollu münhen şıtrasse..

kamilkoç da fox tv ye kasıt

Fazla birşey kaybedilmeyen durumdur.. olsa ne olur olmasa ne olur dedirtir.

8 ağustos 2019

Kimileri için özel bir anlam taşıyan tarih. Yavaş yavaş 40 lı yaşları terkedip 50 lere yaklaştığımı bana hatırlatan tarihtir.

Doğduğum köy odasına 10 metre uzaklıktayım. Doğum gününde doğduğu yerde olmak farklı bir duygu.

imamoğlu seçildi ama her şey çok güzel olmadı

istanbulda öyle veya böyle kurulu bir düzen vardı zaten. Sadece bu düzeni devam ettirse çok iş başarmış gibi görünür bir kesim tarafından. Ancak mağduru oynamayı öğrenmişler artık. Bir mağduriyet yaratırlar sonraki seçimlere, ortalığı bok götürse de.

versace nin ürettiği dantelli erkek donu

Hemide 85 gbp. Ulan bedava verseler giyermi bu anadolu evladı.

erbil suikasti sorumlularının vurulmaları

Sikik sikik yorum yaparak türkün gücünü gölgelemeye çalışan, gizli pkk sevicilere inat, mükemmel bir operasyondur..

stephan hawking imzalı kitap

He dünyanın tapusunu da verirler karşılığında.

duact

Boğaz enfeksiyonu geçiriyorum. Acile gittiğim her doktor antibiyotik verdi. Zitromax, cliacil, deposilin ve son olarak augmentin bid 1000 lik bitti hafta başı. 48 yıllık ömrümde bu kadar uzun süren enfeksiyonum hiç olmamıştı. O da oldu.

Neyse efendim. Baktım acil doktorları hep çareyi antibiyotikte arıyor. Sabahın ilk randevusunu alarak kbb uzmanına gittim. 4 antibiyotik bitirdiğim halde geniz akıntım devam ediyordu. Artık bunca antibiyotiğin peşine bir antibiyotik daha yazmayalım dedi. Sinüs bölgesinin röntgenini çektirdi bişey yok çok şükür. Peşine boğaz kültürü, boğazda mantar kültürü verdim. O sonuçlarda yarın çıkar.

sevgili duact’ı kullanmaya başladım günde 3 gün. Sevgili diyorum çünkü geniz akıntısını büyük oranda kesti. Bu sebeple öksürüğüm de azaldı.

Yaşarım dimi sözlük. Daha geride üniversite okuyan, lise okuyan, ilkokula giden evlatlarım var.

cliacil

Tonsilit olan boğazım için acil doktorunun yazdığı fenoksimetilpenisilin potasyum ihtiva eden antibiyotiktir. Şimdiye değin kullandığım antibiyotiklerin aksine beş gündür kullandığım halde bir tedavisini görmedim. Boğazımdaki plaklar ulu orta güle oynaya bana bakıyordu hala.

Taki başka bir acil doktorunun deposilin yapıla! emrine kadar. 9 saatte plaklar kayboldu ortalıktan.

deposilin

Bir türlü geçmeyen beta mikrobuna karşı kurtarıcıdır. 5 gündür cliacil diye bir antibiyotik kullanıyorum baktım hiç etkisi yok soluğu özel hastanenin acil servisinde aldım. Hocam boğazımdaki bakteri plakları 5 gündür geçmedi deyince, bir deposilin yapalım rahatlatalım sizi dedi. Vurulurken Öyle ahım şahım bir acıda vermiyor. ilacı öğlende vurdular şu an saat 21:00 biraz önce boğazımı yeniden kontrol ettim boğazımda plak mlak kalmamış. Süpersin deposilin.

Bu arada yarın başlamam için acil doktoru augmentin bid 1000 lik verdi yarın başlarsınız dedi. Farklı yerlerde deposilinle başka bir antibiyotik kullanılmaz deniyor. Yarın işyeri hekimine danışayım bari.

Siz siz olun dondurma yiyecekseniz hijyenik yerleri tercih edin. Bir daha antalyada nur pastanesinin yanık dondurması mı. Asla! Hem kızım hem ben birer gün arayla hasta olduk.

canan karatay

Önerilerini uyguladığınızda, hayatınızı değiştiren ünlü prof. Ablamız. En azından ilaç kartellerine savaş açmış durumda. Bu bile sevmek için bir bahanedir.

08081972 de doğmak

47 sine merdiven dayamaktır. Babasını kaybettikten sonra, üç evladı olsada henüz baba olmaktır.

sözlük yazarlarının mal varlıkları

Çok şükür sağlığım yerinde..

çalışmayan bir kadınla evlenmek

bendenizdir efendim. 20 yıldır da çalışmıyor. hatta hiç çalışmadı. evin tek geliriyim. lakin büyük evladımın makine mühendisliğini kazanmasında, diğer çocukların eğitiminde katkısı çok büyük. eve geldiğimde önümde yemeğim, sabah kahvaltım hazır. elinde ek kredi kartı var. evin veya kendinin her türlü ihtiyacını alır. kesinlikle müsrif de değildir. ben böyle daha mutluyum. çalışan bir eşim olsun istemedim. çok şükür maaşım sadece bize değil, üç aileye bile yeter.

camide namaz kılanları koruyan kanadalılar

Boş boş bekleyeceklerine iki safta onlar yapsa daha hayırlıdır..

yeni zelanda terör saldırısını öven ekşi yazarı

Yavşağın önde gidenidir. Siktir git lan bu ülkeden..